ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Η εταιρία μας αναγνωρίζει τις ανάγκες συντήρησης που υπάρχουν τόσο στους οικιακούς, όσο και στους επαγγελματικούς χώρους και παρέχει όλες τις σχετικές υπηρεσίες τόσο η ίδια, όσο και το δίκτυο συνεργατών της, που καλύπτει όλο το φάσμα των αναγκών που μπορεί να χρειάζεται ένας χώρος.

Οι περισσότερες ενέργειες συντήρησης μπορεί να συμβάλουν στην Ενεργειακή Αναβάθμιση του κτιρίου. Όλες οι ενέργειες συντήρησης και εγκατάστασης συμβαδίζουν με τις προδιαγραφές του ΚΕΝΑΚ και έχουν, αποδεδειγμένα, φανερά αποτελέσματα τόσο στην εξοικονόμηση ενέργειας και τη μείωση ρύπων, όσο και στη χρηματική εξοικονόμηση των ιδιωτών που τις εφαρμόζουν.

ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την ανακαίνιση διαμερισμάτων και μονοκατοικιών, χώρων γραφείου, καθώς και καταστημάτων, με γνώμονα τις ανάγκες και απαιτήσεις του κάθε πελάτη.

  • Με την ανακαίνιση, επιδιώκουμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση των χώρων.
  • Δημιουργούμε υπεραξία του ακινήτου σας, με την εκμετάλλευση όλων των πηγών ενέργειας.
  • Χρησιμοποιούμε βιοκλιματική αρχιτεκτονική, για να πετύχουμε τη μέγιστη φυσική δροσιά το καλοκαίρι και την ελάχιστη κατανάλωση θέρμανσης το χειμώνα.
  • Η επίβλεψη γίνεται από έμπειρους μηχανικούς.
  • Το προσωπικό μας είναι έμπειρο και εξειδικευμένο.
  • Πριν από την έναρξη της ανακαίνισης, ο πελάτης θα έχει την ευκαιρία να δει ψηφιακά σε 3D το τελικό αποτέλεσμα.

Με την αρωγή των συνεργατών μας, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κάθε έργο με ακρίβεια και υπευθυνότητα, ανεξάρτητα από το μέγεθος και την πολυπλοκότητά του, ενώ είμαστε ταυτόχρονα σε συνεχή επικοινωνία με τον πελάτη, ώστε οι ενέργειές μας να συμβαδίζουν απόλυτα με τους στόχους που έχουν τεθεί.

Αυτό επιτυγχάνεται με σωστή οργάνωση των συνεργείων και αυστηρή παρακολούθηση των εργασιών, ώστε κάθε τι να γίνεται αποτελεσματικά, στο μικρότερο δυνατό χρόνο. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα συνεργεία, με υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε την επιτυχία του έργου, κάνοντας ταυτόχρονα προσεκτικό προγραμματισμό κόστους και χρόνου, για τη δική σας εξοικονόμηση κεφαλαίου.

Υπάρχουν διάφορα πακέτα ανακαίνισης για κάθε χρήση, μέσα από τα οποία μπορεί ο κάθε πελάτης να βρει αυτό που του ταιριάζει και καλύπτει όλες τις ανάγκες του, τόσο για την αισθητική του ικανοποίηση, όσο και για την εργονομία του χώρου και την ενεργειακή εξοικονόμηση.

Κάθε πελάτης θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί, αναλυτικά, την πορεία των εργασιών και την εξέλιξη του έργου και βεβαίως να συμμετέχει ενεργά, ώστε ανά πάσα ώρα και στιγμή να γίνονται έγκαιρα οι όποιες τροποποιήσεις ή αλλαγές που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης.