Η ΝΒ Τεχνική απαρτίζεται από μία ξεχωριστή ομάδα έμπειρων διπλωματούχων μηχανικών (πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες) και μηχανικών νέας γενιάς που ασχολούνται τόσο με τις δραστηριότητες κατασκευής-ανακατασκευής και συντήρησης των κτιρίων, όσο και με την υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών αναφορικά με το ακίνητο σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Τα κτίρια που κατασκευάζουμε είναι σύγχρονα, λειτουργικά και αρμονικά δεμένα στο περιβάλλον ώστε να εξυπηρετούν τον άνθρωπο. Συνεργαζόμαστε με τα κατάλληλα συνεργεία και με προμηθευτές υλικών αξιόπιστους στην αγορά της οικοδομής ενώ διαθέτουμε άρτια εξειδικευμένο προσωπικό που αναλαμβάνει την οικοδομική άδεια σε όλο το εύρος.

Η μεγάλη εμπειρία μας στην τακτοποίηση αυθαιρέτων στηρίζεται στην άριστη γνώση και διαρκή ενημέρωση της πολύπλοκης νομοθεσίας. Δίνουμε όλη μας την προσοχή στην σωστή δήλωση των αυθαιρέτων τμημάτων του ακινήτου σας, ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα στην ηλεκτρονική ταυτότητα του ακινήτου σας.     

Διαθέτουμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό για την εκπόνηση τοπογραφικών διαγραμμάτων με ακρίβεια, όπως απαιτεί η νομοθεσία σήμερα.

Το ενδιαφέρον μας για σύγχρονες πρακτικές εξοικονόμησης ενέργειας, αποτυπώνεται στην άριστη γνώση της ενεργειακής νομοθεσίας, διενεργώντας αξιόπιστες ενεργειακές επιθεωρήσεις. Το πρόγραμμα «εξοικονομώ κατ οίκον» είναι το εργαλείο που βοηθά στην ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας .

Στόχος μας από την ίδρυση της εταιρείας μας το 2006 (με ξεκίνημα του τεχνικού γραφείου το 1993 ως ελεύθεροι επαγγελματίες) ήταν και είναι η παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και η κατασκευή σύγχρονων κτιρίων.  

H πορεία μας χαρακτηρίζεται από τη συνεχή αναζήτηση νέων υλικών, up-to-date τεχνολογιών και εναλλακτικών ιδεών που αναβαθμίζουν την ποιότητα των εργασιακών χώρων και των χώρων κατοικίας.

Συντελεστής και αποδέκτης όλης αυτής της προσπάθειας ο άνθρωπος που εκφράζεται, δημιουργεί και ηρεμεί μέσα σε αυτούς τους χώρους.

Η μελέτη, η οργάνωση και η κατασκευή ποικίλων projects τα τελευταία 25 χρόνια, μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε ιδιωτικούς και επαγγελματικούς χώρους με υψηλές προδιαγραφές και ιδιαίτερη αισθητική.

Βασική αρχή στις μελέτες μας έχουμε τη λειτουργικότητα, το φως και τη φόρμα. Πηγή έμπνευσης η Ελληνική αρχιτεκτονική, η αρχιτεκτονική του μέτρου, όπου, μέσα από την απόλυτη αρμονία της φόρμας ελευθερώνεται και ρέει το φως.

Υλοποιούμε τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα οράματα των πελατών μας, δημιουργώντας ιδιαίτερους χώρους, όπου συνυπάρχουν η καλλιτεχνική έκφραση με την τεχνολογία, οι καινοτόμες φόρμες με τις καινοτόμες λύσεις.